مروری بر #چرای بی رویه دام در 10 ماه

مروری بر #چرای بی رویه دام در 10 ماه

مروری بر #چرای بی رویه دام در 10 ماه

Blog Article

به گزارش خبرنگار ایمنا، در شرایطی که چرای طبیعی می‌تواند ابزار ارزشمندی برای مدیریت پوشش گیاهی باشد، چرای بی‌رویه دام‌های اهلی می‌تواند به افزایش جمعیت گونه‌های گیاهی مهاجم منجر شود؛ چراکه بیشتر ساختار فیزیکی جوامع گیاهی به واسطه چرای دام تغییر می‌کند.

دکتر مریم کرابی متخصص پوست و مو سبزوار - دکتر مریم کرابی متخصص پوست و مو تماس

سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری باید مشکل چرای بی‌رویه دام و مشکل زراعت در این اکوسیستم را در راستای احیای زاگرس حل کند اما این سازمان اگر بخواهد هم به‌تنهایی نمی‌تواند کاری انجام دهد و سازمان‌های دیگر نیز باید به کمک آن بیایند.

تنها ۱۰ درصد از جنگل‌های کشور جزء مناطق حفاظت شده هستند

عواملی مانند فعالیت‌های بی رویه کشاورزی و چرای بیش از حد دام‌ها و همچنین عوامل طبیعی مانند باد می‌توانند باعث فرسایش خاک شوند.

چرای هدفمند در مدیریت پوشش گیاهی، چرای دام را از حالت کلیشه‌ای خود، فراتر می‌برد و هدف از آن، کاربرد نوع مناسب و خاصی از دام در فصل یا دوره‌ای با شدت مشخص برای رسیدن به اهداف پوشش گیاهی و مبارزه با گیاهان ناخواسته در ترکیب گیاهی مراتع است.

آخرین اخبار جامعه لرزه ۴.۵ ریشتری بر تن مازندران / کرمان رکورددار زلزله‌های کشور آخرین اخبار ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۳ / آموزش و پرورش در دی‌ استخدام دارد؟ هشدار پلیس در خصوص وضعیت جاده‌ها و تردد در مسیرهای کوهستانی تمام ادارات، مدارس و دانشگاه‌های اصفهان دوشنبه ۲۶ آذر تعطیل است وضعیت هامون نیازمند پیگیری همه‌جانبه است خیران مدرسه‌ساز، پیشگامان خدمت و همراهان آموزش‌وپرورش برای توسعه عدالت آموزشی گسترش مدارس قوی لازمه ایجاد ایران قوی هوای ۲ شهر مرز هشدار آلودگی را رد کرد هجوم گرد و غبار به اهواز آموزش‌پرورش در هر عرصه‌ای ورود پیدا کند، موفقیت‌آمیز خواهد بود

وی افزود: ادارات کل استانی محیط‌زیست موظف شده‌اند افرادی که حقوق عرفی دارند را مشخص و تعداد دام‌های مجاز و نقشه مربوط به هر سامانه عرفی را در این بخش از سامانه جامع محیط‌زیست ثبت کنند و در فصل چرا نیز وضعیت حضور گله‌های دام در سامانه‌های عرفی را پایش و نتایج آن را به ثبت کنند.

یکی از مسئولیت‌های سخت جامعه خدمت‌ به اقشار آسیب‌دیده است

در زمین‌های فاقد پوشش گیاهی لایه سطحی خاک بر اثر باد و باران جابجا شده و از بین می‌رود.

این موضوع باعث فشار مضاعف بر منابع آب و خاک منطقه خواهد شد چراکه پوشش گیاهی در حال رشد است و می‌خواهد به گل‌دهی و بذرافشانی برسد، اما با چرای بی‌رویه از بین می‌روند. در نتیجه ظرفیت فرسایش‌پذیری خاک بالا می‌رود و با بارانی اندک سیلاب روانه خواهد شد.

امیر سلطان‌زاده: سقوط رژیم اسد، ایران و ترکیه را رو در روی هم قرار می‌دهد؟

سبزوار نمایش پروفایل دکتر غلامحسین قاسم زاده

و مجدداً ثبت نام در حال را انجام دهید. ثبت نام در سامانه امتا لطفاً کد تایید را check here وارد نمایید کدتایید

Report this page